Update 29 juni Marne Vrede Festival & 100 jaar Vrede van Versailles in Warfhuizen

Beste koorleden,

zie bijgaande mail van Ellie en Louw over de toegang en lunch in Warfhuizen. Daarbij ook de vraag of ze rekening moet houden met (hoeveel?) meeeters in de avond. Daarom: wil iedereen mij laten weten

– of je er bent in Warfhuizen en

– of je ‘s avonds wilt mee-eten

– of er dieetwensen zijn.

Nog even voor de zekerheid (zie verder programma onderaan..):

– we beginnen om 12.00 uur met de gezamenlijke repetitie met KKBB, in Waddenfun, ca een kilometer lopen buiten het dorp (langs het huis van Louw en het dorpshuis waar we de vorige keer hebben gerepeteerd met de Eendracht) dus wees op tijd!

– parkeren is gratis, en ergens net buiten het dorp, heb ik begrepen. Nogmaals: wees op tijd en trek schoenen aan waarop je kunt lopen… of neem he fiets mee

– kledingcode: zwart en/of blauw

– er is geen omkleedruimte, maar wel een bewaakte ruimte om je spullen neer te leggen

Graag snel reactie over aanwezigheid en al dan niet mee-eten/dieet

Else

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Else Janssen <elsejanssen@gmail.com>
Datum: vr 21 jun. 2019 om 14:13
Onderwerp: Re: Toegang
Aan: Elliekuiper <elliekuiper@xs4all.nl>

Hallo Ellie,

Die laatste vraag ga ik nog even rondmailen. We zijn -voor zover ik uit mijn hoofd heb opgeteld- met ca. 26 mensen (incl dirigent). Preciezere info na mijn inventarisatie.

Else

Op do 20 jun. 2019 om 23:42 schreef Elliekuiper <elliekuiper@xs4all.nl>

Hoi Else, morgen zetten we al deze puntjes op de diverse i’s. Koorleden hebben uiteraard vrij toegang. Kun je in verband met de toegang en catering laten weten met hoeveel koorleden jullie aanwezig zijn? Er wordt in ieder geval een lunch verzorgd en fruit/koffie/thee in de middag. Moeten we ook voor een bescheiden maaltijd na afloop rekening houden met het koor? (En zijn er vegetariërs of andere dieetwensen?)

Gr. Ellie