Caucasica brengt op 3 november..

Het mannenensemble Khareba & Gogia uit Georgië is in oktober en november 2018 in Nederland met een bijzondere concertreeks en presentatie van de nieuwe cd Photoli. Georgië, een klein christelijk land in de Kaukasus op een knooppunt tussen Oost en West, heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote verfijning en regionale variaties. Niet voor niets behoort de meerstemmige zang uit Georgië tot het culturele werelderfgoed van Unesco.

Zoals het Georgische landschap een gevarieerd landschap is van bergen, rivieren, wijngaarden, theeplantages en steppen – zo is ook de muziek van het ensemble Khareba & Gogia: rijk en veelzijdig. Het repertoire varieert van vrolijke volksmuziek, religieuze liederen en romantische liedjes tot oude traditionele volksmuziek en dansmuziek uit verschillende delen van Georgië.

Wie-is-de Mol-kijkend Nederland heeft inmiddels het prachtige Georgië omarmd. Khareba & Gogia nodigt een ieder uit om volop te genieten van de unieke, warme klanken uit dit deel van de wereld.

De luisteraar wordt op de mystieke èn krachtige klanken meegevoerd naar een wereld van bergen, eeuwige sneeuw, lieflijke beekjes, rijk gevulde tafels, wijn, vriendschap en (on)mogelijke liefdes. Lyrische zang wordt afgewisseld met opzwepende klanken vol dynamiek. De verrassende samenzang maakt een concert van Khareba & Gogia tot een onvergetelijke muzikale ervaring met gegarandeerde kippenvelmomenten.

Flyer concerten Khareba da Gogia 2018

Zie voor info, de volledige concertlijst en een voorproefje van de nieuwe cd www.khareba.nl

Inlichtingen en reserveringen: Stichting Zlatoust, Ria de Vos, 050- 5415549 / 06-13645036

Volg Khareba & Gogia nu ook op www.facebook.com/kharebaGogia/Facebook

 

Concert in Groningen:

i.s.m. Caucasica o.l.v. Yuri Makarov

Zaterdag 3 november 2018

Locatie: Synagoge (Folkingestraat 60 www.synagogegroningen.nl)

Aanvang: 20.15 u

Entree: 15 euro

 

In de bijlage treft u een overzicht van de concerten van Khareba en Gogia.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Caucasica
tel. 050-2304502
e-mail: bestuur@caucasica.nl

www.caucasica.nl

www.facebook.com/Caucasica