‘Kijk Nooit Terug’ 14/15 juli

Beste mensen,
Het afgelopen jaar heb ik keihard gewerkt aan dit project. Een musical over een vrouw die na jaren terugkeert naar haar onderduikadres. Gezien het onderwerp veel raakvlakken heeft met het 4 mei-projekt lijkt het me voor jullie ook interessant.
Het is een nieuw geschreven stuk, waar ik de liedteksten voor heb geschreven en de muziek heb gecomponeerd. Het lijkt me dan ook leuk als er veel mensen komen kijken.
Hieronder staat wat meer informatie.
Groet,
Robert
Op 14 en 15 juli speelt jeugdmuziektheatergroep SPOT de musical:
‘Kijk Nooit Terug’.
 Een verhaal over een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd.
Kijk nooit terug gaat over Johanna die na vele jaren terugkeert naar hotel Wales, waar ze als meisje ondergedoken zat. In die periode werd ze verliefd op een Duitse soldaat. Deze liefde hield helaas niet lang stand. Nu ze terug is komen er steeds meer herinneringen naar boven. Alle gasten vertellen hun eigen verhaal en aan het eind doen de hotelgasten een schokkende ontdekking…
Op www.spotmuziektheater.nl kunt u meer informatie vinden.
Voorstellingen:
Locatie: VRIJDAG Theater (voormalig Prinsentheater)
Zaterdag 14 juli: 14:30 en 20:00
Zondag 15 juli:14:30 en 20:00
Kaarten:
10/7 euro (volw./ <15)
Over SPOT:
SPOT muziektheater is ontstaan uit de musicalgroep Praesenteert van het Praedinius Gymnasium. Dit jaar zijn ze voor het eerst zelfstandig. Onder leiding van Ivo Visser en Robert Ramaker maakt de groep elk jaar een geheel nieuwe voorstelling. Dit is alweer onze vierde voorstelling. Kijk op www.spotmuziektheater.nl voor meer info.