Postzegels, wees snel!

Ze zijn er weer: postzegels van het 4 Mei-Projekt!

In aanloop naar het jubileum, mede geïnspireerd door de prachtige banner op de website, begon het bij mij te kriebelen: zou het ook lukken om 40 jaar 4 Mei-Projekt op één postzegel te krijgen?? Gekkenwerk, zou je zeggen. Toch maar eens aan de slag gegaan, en het is (enigszins) gelukt: 43 posters van 1979 t/m 2019 (1984 en 1985 dubbel) in 6 rijen van 7 (of 8).


Behalve deze overzichtspostzegel heb ik ook een ‘simpele’ zegel laten maken met alleen het oude en het nieuwe 4MP-logo met daaronder de jaartallen 1979-2019.  Beide zegels zijn zaterdag te koop, zolang de voorraad strekt. Ze kosten EUR 1,25 per zegel, EUR 12,00 per velletje (kostprijs, ik verdien er niets aan).

Mocht je nu al weten meer zegels te willen kopen geef dat dan uiterlijk woensdag 12:00 u, 27 nov. aan mij,  w@lamilco.nl, door, dan kan ik ze op tijd nabestellen en zijn ze zaterdag klaar.

Groet, Willem