Geef jouw stem aan verboden stemmen

1 auditie

2 koordagen

10 donderdagavonden

4 voorstellingen

Watch the english version of this video

Niet iedereen heeft een stem. Wie wel een stem heeft, mag die niet altijd laten horen. Voor het muzikale en theatrale programma ‘Verboden Stemmen’ zoeken wij enthousiaste jonge amateurstemmen.

Laat jouw stem horen om:

nuances die verloren gaan, een stem te geven,

stemmen die verplicht zwijgen te laten klinken,

talen die niet gehoord mogen worden, te versterken,

muziek die wordt verboden, door te geven

Nieuwe vocale groep

Met die stemmen vormen we een nieuwe vocale groep ‘STEK’ die meedoet in de jaarlijkse voorstelling van het 4 Mei-Projekt. We zingen het programma op 4 verschillende locaties en data rond 4 mei volgend jaar.

Zing je graag bijzondere muziek? Wil je jouw stem inzetten om de wereld beter en mooier te maken? Doe dan mee. Bekijk de vacature hieronder en geef je op voor de audities op 14 december 2023! Inloop 20.45, we starten met zingen om 21.00 en zijn rond 22.15 klaar. Locatie Doopsgezinde Kerk Groningen.

Past jouw stem bij dit programma?

Wil jij zingen en…

Je stem laten horen?
• Bijzondere muziek leren kennen?
• Je creatieve ideeën kwijt kunnen?
• Ben je jonger dan 50* jaar?

Kom dan samen zingen en…

• Repeteer tien weken** lang, intensief op donderdagavond
• Zing en oefenen twee koordagen intensief en gezellig voor de première.
• Ontwikkel je stem door de oefeningen van onze dirigent Robert Ramaker.
• Leer nieuwe bevlogen stemmen kennen: (bassen, tenoren, sopranen en alten)

Meld je aan en…

• Doe auditie op 14 december, we testen je stem en je talent om te zien of je bij dit programma en binnen de stemgroep past.

STEK | om wat belangrijk is door te geven

STEK is een initiatief van het 4 Mei-Projekt. We kijken met STEK naar de toekomst. Al meer dan vierenveertig jaar maken we programma’s over belangrijke maatschappelijke thema’s, met muziek die er op meerdere manieren toe doet. Deze traditie willen we graag doorgeven aan toekomstige generaties, aan jou, zodat ook jij je muzikaal en theatraal kunt inzetten voor een schone, sociaalrechtvaardige wereld. Daarom zijn we al vanaf vorig seizoen serieus aan de slag met de toekomst van ons koor en onze vereniging.

Als eerste initiatief om de traditie door te kunnen geven, willen we een podium bieden aan jonge, actieve stemmen, jongere stemmen dan in ons koor en in de vereniging nu te horen zijn.

*Ben je 50 jaar of ouder? We sluiten niemand buiten. Ook jij kunt auditie doen voor het nieuwe programma. Je zingt dan, als je aangenomen wordt, mee bij het ‘traditionele’ 4 Mei-Projektkoor. Net zo waardevol en net zo belangrijk! Meedoen? ** de kosten om mee te doen aan dit project zijn €75,–