Werk aan de website

Hallo allemaal,

Harry en ik hebben naar aanleiding van klachten wat aan de website zitten sleutelen. Jullie kregen waarschijnlijk al per ongeluk een bericht van onze probeersels met abacadabra. Negeer het alsjeblieft!.

Eerst het – voorlopig – slechte nieuws: op sommige tablets is het een hele kunst om in de menu-balk te kiezen voor een submenu. We hebben dat niet kunnen oplossen. Meestal lukt het met wat gepruts of een omweg wel, maar het kan gedoe zijn. Excuses daarvoor. Ik zal de ontwerper benaderen met het probleem. Of zij/hij bereid is er wat aan te doen is afwachten.

Dan het goede nieuws: we hebben de indeling van het archief (waar je muziek en andere zaken kunt ophalen) eenvoudiger gemaakt. En de menubalk voor leden (boven in beeld nadat je inlogt) is anders ingedeeld met betere omschrijvingen van de informatie die je krijgt. Hopelijk zijn jullie ook tevreden. Blijf anders gerust – maar beleefd 😉 klagen.

Tot slot: er wordt geklaagd over het verplicht inloggen. Het is helaas niet anders. De website wordt dagelijks bestookt door mogelijke hackers. We kunnen ons niet permitteren dat of de website op zwart gaat of dat gekochte muziek gestolen wordt.

Inloggen is alleen nodig als je een bericht zoals dit niet helemaal kunt lezen of als je muziek of andere ledeninformatie wilt ophalen. Als je mijn afsluitende groet ziet is inloggen dus niet nodig!

Tot donderdag

Hans