Zaterdag 28 augustus Marne Vredefestival

Op 28 augustus zingen wij drie liederen op het MarneVredeFestival.

Informatie en kaarten bestellen, kijk op marnevredefestival.nl

Herdenken is goed, voorkomen is beter

Gerdi Verbeet zal geïnterviewd worden door journaliste Inki de Jonge (werkzaam bij het Nieuwsblad van het Noorden). Dit interview gaat in de stijl van het televisieprogramma ‘College Tour’, waarbij het publiek nadrukkelijk wordt uitgenodigd zelf vragen te stellen of met stellingen te komen.

Het publiek wordt ontvangen in de kleine zaal van de Warf (Zie kaartje “Dorpshuis”), tussen 12.30 en 13.00; Gerdi Verbeet en Inki de Jonge zullen daar ook aanwezig zijn om op een informele wijze contact met het publiek te leggen. Om 13.00 stappen we in gereedliggende bootjes die ons naar Waddenfun (Zie kaartje ” De Schuur”) brengen. Je kunt natuurlijk ook over de weg, bijvoorbeeld lopend of met de fiets.

Kaartje Warfhuizen
Kaartje Warfhuizen


Als rond 14:00 uur iedereen in Waddenfun is gearriveerd zingt het koor van het 4 Mei-Projekt twee liederen, gevolgd door een kort welkomstwoord door de organisatie.
Na afloop van het interview met Gerdi Verbeet (over factoren die democratie en rechtsstaat bedreigen) zingt het koor een derde lied. Het middagprogramma is hiermee afgesloten.

Het hele gebeuren zal opgenomen worden en onderdeel uitmaken van de film die ‘s avonds vertoond en gestreamd gaat worden.

Omdat er maar een beperkt aantal bezoekers mogen komen, moeten kaarten tijdig besteld worden.

Avondprogramma


‘s Avonds is in de grote zaal van het dorpshuis een concert van de band van Hendrik Jan Vermeulen. Ook daar kunnen maximaal 50 mensen bij zijn. Dus ook hier geldt: kaarten tijdig bestellen!